shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Informacija apie vartotoją

Duomenų tikslumas

Svetainės administratorius neatsako už pateiktų duomenų tikslumą!

Informacija apie vartotoją
image
Slapyvardis DJ-Harrison
Nuoroda http://emusic.lt/~dj-harrison
Registracijos data 2008-03-30 15:16:36
Paskutinį kartą prisijungė 2009-01-23 00:19:48
Vardas Tomas
Pavardė -
Elektroninio pašto adresas -
Gimimo data 1990-09-24
Šalis/Miestas Vilnius,Lietuva
Statusas Vartotojas
Vartotojo prisistatymas
Viskas prasidėjo su psiaudonimu "Invincible Empire",Hardstyle stiliuje,tačiau tais pačiais 2005metais pasikeičiau į "DJ Harrison" House,Easy Listening,Progressive stiliaus atlikėją.

Nuo 2005m laikų domiuosi House muzikos kultūra.70% mano muzikos sudaro House stilius,o visa kita - Instrumental,Progressive, Electro,Drum'n'Bass.

Visą laiką klausydavausi vien House stiliaus muzikos,tuo tarpu kai aplinkiniai manęs nesuprasdavo,nes tais laikais žmonės labiausiai mėgdavo vien tik "Rusiska Popsa" kurio aš asmeniškai negaliu pakęsti.

Esu dirbęs su garsiais Lietuvos atlikėjais,ir ne tik su garsiais lietuviais.Esu dirbęs su pora atlikėjų iš Rusijos. t.y "Zloy Duh" , "Kapa" ,ir "Basta".

Pradėjau nuo programos "E-Jay",šiuo metu su "Fruity Loops 7".

Pradžia buvo neapsakomai sunki,reikėjo daug laiko tam,kad suprasti ir išnagrynėti programą,nors ir šiuo metu dar bandau visas įmanomas funkcijas,dažnai "nelaikydavo nervai".

Pirmi bandymai nevykę,tačiau kuo toliau - tuo geriau,ne viskas iš pirmo karto.Porai mėnesių procesas buvo nutrauktas,bet po kurio laiko visos mano emocijos isiliejo į muziką. . .

Sukurti išskirtinių kurinių nesugebėjau,nesugebu ir dabar,tačiau - reikia tobulėt norint kažko pasiekti...

2005-tūjų vasarą sukūriau vieną rimtesnį kurinį,tačiau jis nebuvo,nėra,ir nebus publikuojamas.

Šiuo metu eksperimentuoju su kitais muzikiniais žanrais.Daugiausiai su Hardcore ir Drum'n'Bass nors mano mėgstamiausias muzikos stilius - House.Šis stilius man yra labiausiai vertas dėmesio, tiek klubuose, tiek namų klausymui.

Bandžiau sukurti elektroninės muzikos "dueta",kitaip tariant,grupę.Grupė "La'Zee" buvo neilgai. . .Apie 3-4mėnesius,tačiau dėl asmeninių reikalų teko išsiskirti.

Buvusios grupės kolega iki šiol vadinasi psiaudonimu La'Zee.

2005-02-28 "DJ Harrison" pradžia.

Siektiek muzikos visiems --- Pasirinkau muzika,nors esu susidomejas visomis kurybos rusimis,zanrais.

Esu universalus,kuriu ivairia muzika pagal savo mintis,igudzius,norus ir svajones.

Kai pagalvoju apie gyvenimo kasdienybe,norisi praskaidrinti diena visiems pasaulio zmonems su dar vienu sirdi uzniauzianciu kuriniu.

Sis gyvenimo rutinos malsinimas teikia ne vien laime ir dziaugsma,buna ir liudnu akimirku kai neivertina kurinio kuris buvo sukurtas ir visos sirdies.

Pradejas muzikine karjera kuria noriu susieti su ateities gyvenimu,vos tik 2005-siais metais,iki siu dienu esu susipazines su daug garsiu Lietuvos prodiuseriu,kurie paskatino mano kuribini procesa.

Kodel "Healing" ir "House" stilius?"Healing&quo t; - tai mane suzavejas muzikos zanras kuris tik paskatino mane atsistoti ant koju ir siekti uzsibrezto tikslo.

"House" - Tai teigiamu emociju issiliejimas.Muzika skirta jaunesnio amziaus klausytojams.

2008-metu pradzia,ne mazo populiarumo pasiekusio atlikejo "DJ Harrison" balsas buvo isgirstas visoje Lietuvoje radijos stoties bangomis "Opus3" rubrikoje "Lietuviska Muzika".

Muzikos zanru savoka yra gan plati,apimanti net 20 muzikos stiliu,

t.y : IDM,Progressive,Psychedel ic,House,Healing,Easy Listening,Drum'n'Bass,Hip -Hop,R'n'B,Trance,Tribal, Down-Tempo,Acid,Dance-Hal l,Club,Electro,Euro-Dance ,Chillout,New Age.

Uzsiiminedamas sia veikla,keliauju anapus pasaulio,kuriame tylu,niekas manes negirdi,niekas manes nemato.

Neesu isskirtinis zmogus,nekuriu kai ko issikirtinio,tiesiog savo kuriniais zmonems parodau savo tikraji "as" kurio anaiptol negaliu isreiksti nei vienu zodziu.

Mano kurinis "Standing Sky" kuri jau greitai isgirsite ir cia,puikiai nurodo tai ka as kuriu,tai ka as bandau kurti.

Sis menas paima dali mano skausmos,suteikia daugiau laimes praskaidrinant diena.

Pradejas 2005m. iki siu dienu esu sukures virs 150 kuriniu,9 virtualius albumas.Mano naujausia albuma "Written In Ice" rasite online.

Daznai zmones manes klausia "Tu dirbi vienas,ar Tau kas nors padeda?" atsakymas : Dirbu vienas,bet kuo toliau tuo daugiau bendraviminciu atrandu,su kuriais kuriu bendrus kurinius,kurie labiau zinomi kaip "Feat".

2006-metu viduris...Sukuriau dvieju zmoniu dueta i grupe "La'Zee",grupe sudariau as,Tomas Malinauskas,ir Andrius Bazakevicius,kuris labiau zinomas kaip DJ Bazuka.

Taciau del asmeniniu susipykimu teko nutraukti grupes veikla.

2008m. ------ menesio ---- diena...Vilniuje vyko kasmetine muzikine svente "Gatves Muzika" kuria organizavo garsus Lietuvos "Pop" scenos atlikejas "Andrius Mamontovas".

Del neaiskios priezasties teko groti nenumatytoje vietoje,klube "Tarantino".

Klubo DJ'ai ir vadybininkas man tiesiogiai pareiske pagarba uz mano kuriba,liko suzaveti.

2008m. ---- menesio --- diena...Lietuvos radio stoties "Opus3" DJ'uz Saulius pakviete mane i rubrika "Lietuvos Muzika" kurioje per tiesiogini eteri pasakojau apie save,savo norus ir busimus planu igyvendinimus.

O kas gi mane paskatino kuribai?O gi ta pati meile...Meile mane paskatino kurti "Healing" ir "Easy Listening" muzika,nes tik taip isreiskiu savo visas kuribiskas emocijas.

Kas mane paskatino siolaikiskai muzikai kaip "House"?O gi tokie atlikejai kaip : Justin Xara,James Zabiela,DJ Dean,Headhunterz,Trentemo ller,Future Prophecies,Flaxen Beats,ir Virus J.
Meniu
sąrašas ieškoti grojaraštį
Į draugų sąrašą įkelti į draugų sąrašą
Žinutės rašyti žinutę
Mėgstami kūriniai
TDrum - awaking city
Draugai
Statistika
Komentarų 20
Balsavimų 11
Žinučių forume 0
Kūrinių grojaraštyje 1
Reklama
line
© 2002-2017 emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!