shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Muzikos kūrimas > Transient
DovisJ | 2009-01-18 20:51:32
Sveiki, gal kas galit man placiau paaiskint ka reiskia tas Transient. Kazkiek suprantu kad tai kazkoks trumpas signalo lygio padidejimas..
mcnys | 2009-01-19 11:41:59
pasibandyk belekoky transient shaper'i suprasi kas tai tokio, nes taip zodziais paaiskinti gan sunku..na bent man sunku ;]]
DovisJ | 2009-01-23 15:34:44
bandziau, bet kazkaip iki galo nedaeina..:] ir nesuprantu ar jis buna tik ant kicko ir snare, ar ir pvz ant bassline..
dxginger | 2009-02-06 16:45:12
DovisJ paraše:
Sveiki, gal kas galit man placiau paaiskint ka reiskia tas Transient. Kazkiek suprantu kad tai kazkoks trumpas signalo lygio padidejimas..
---
na tai teisingai ir sakai:) tai yra-lyginant santykinai su visu wavu trumpas garso lygio soktelejimas i virsu. isimesk kurini i koki garso editoriu ir neprisiartines wave matysi kas yra maseje, o kas trumpai sokteli virs bendro kurinio lygio-tai tie santikinai trumpi soketelejimai ir yra transient, jei sokiu muzikoje dazniausiai buna kick, gali buti vokalas ir aisku belekas kitas. ir visa tai galima kontroliuoti su kompresorium, jo parametrais kaip attack ir realease. mano zinomi du atvejai: kompresorius su dideliu ratio, zemu thereshold ir !ilga ataka ir release isryskins tuos transientus, nes del letos kompresoriaus atakos pats kompresorius nespes sureaguoti i ta trumpa garso soktelejima ir sukompresins viska po to transiento-garso decay, sustain. norint susvelninti garsa, sugaudyti tuos transientus reikia nustatineti greita kompresoriaus ataka ir release, taip tuos issisokimus (transient) galima panaikinti. pirmas kompresinimo atvejis yra geras, kai norima isryskinti tarkim perkustikos bugno pradzia ir sumazinti garso nusitesima (decay, sustain). antras atvejas norint pvz susvelninti vokalo taip vadinamus pop`us (garsias atakas, zodziu prasidedanciu t, p, b, k, ch tarimo), sulyginti vokala. arba pvz "prailginti" garsams (su kompresorium nutylinam ataka nepaliestami garso galo, taip galime pakelti bendra garsuma ir vizualiai garsas bus ilgenis, nes nebus uzgozdas ir nulytintas del tos garsios atakos - girdesime ir garso "gala". kiek mintyse primeciau daugiau nelabai kur susiduriau su terminu transient. dar trumpesni transientai lyg vadinami clip (tie milisekundiniai traskesiai), crackles.
DovisJ | 2009-02-10 20:33:30
Dabar tai tikrai viskas aisku, panasiai ir galvojau tik norejau pasitikslint:) Dekui dx uz issamu paaiskinima;)
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 5 iš 5
Viso pamatė 2546
Dabar prisijungę
Įdomybės
eMusic.LT `07. Kiekvienais metais, atėjus pavasariui, sudaromas praėjusių metų geriausių kūrinių bei jų autorių sąrašas.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!