shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Demonstracinės kompozicijos > MidnightDUB - Minimalistine, elektronine interpretacija
MidnightDUB | 2008-05-11 16:28:15
na is bugu tai jauciu, kad gal kicka reiktu garsiau padaryti ir tas vienas hihatas islenda, na ir dar synthas gale toks sausokas. uzsiemiau jau viskas taisyt, nors ir cpu piktas. bet vat norejau jums parodyt, gal kas turi dar kokiu pastebejimu kokiu as neisgirdau pats ir gal siaip kokiu pasiulymu tobulinant :) aciu uz demesi
http://download.youse ndit.com/0D7CBBD77453AFFC
MaikU | 2008-05-11 17:02:25
winampas man sako, kad vietomis per daug aukstu, per mazai zemu. Bet jis cia gali ir klysti. Zemi ner muzikos pagrindas. Man skambesys patiko. Pradzia idomi. Melodija, atsirandanti link galo, hm galima biski pridet efektu kokiu, filtru ir kitu *pyp*, nu kad nebutu toks statiskas instrumentas. Arba tiesiog po kurio laiko daryt perejima i ta ankstesne melodija. Tokia mano nuomone butu.
dxginger | 2008-05-13 04:12:10
kurinio skambesys labai jau ausisi kankina, aukstu daug:| vietomis per daug ten uzsizaides su PAN, kai pradeda sukinet i kaire desine, per daug extremaliai, nerviskai veikia:)) bet visumoj patiko del savotiskos atmosferos ir intrumentu;) sekmes vystant
MidnightDUB | 2008-06-02 18:18:37
dekui bicai. beveik pabaigiau ir manau, kad bus isleistas pas drauga internet labelyje, nes vedamas patarimu visai normaliokiskai padariau ;)
1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 4 iš 4
Viso pamatė 2432
Dabar prisijungę
Įdomybės
Daugeliui kūrėju emusic.lt tapo žingsniu į priekį ir savos kūrybos viešo paskelbimo vieta. Šią progą emusic.lt kartu su leidybine kompanija „white2black“ pristato konkursą „emusic.lt kompiliacija“.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!