shadow cont muzika, mp3, Kūriniai, Parsisiųsti, Klausytis, Kūrėjai apie projektądiskusijospaieška cont shadow
ieškoti
pic2
vartotojo vardas slaptažodis registruotis
con con
line

Diskusijos

Forumo taisyklės

Forumo dalyvių prašome laikytis tvarkos, nesikeikti, nereklamuoti kitų interneto svetainių ar prekių.

Forumas > Renginiai > 05.04 Alina Orlova Kaune
dpoezijospalepe | 2011-04-23 14:09:39
Į vasario mėnesį Palėpės muzikoje besisvečiavusios Alinos Orlovos koncertą bilietus pavyko gauti tik patiems sparčiausiems – jiems akimirksniu ištirpus iš visų prekybos vietų, ne vienas gerbėjas taip ir liko neišgirdęs kerinčio Alinos Orlovos balso. Paskatinta šio koncerto sėkmės ir daugybės klausytojų prašymų, gegužės 4 d. 19 val. Alina Orlova sugrįžta į Kauną, Ryšių istorijos muziejų, kur sceną vėl spalvins unikaliais kūriniais ir charizma.

Alina Orlova – alternatyvios lietuviškos muzikos perliukas, savo kūryba sužavėjusi ne tik Lietuvos, bet ir Prancūzijos, Rusijos, Didžiosios Britanijos klausytojus. Alinos daina „Lichoradka“ iš naujojo albumo „Mutabor“ buvo pripažinta geriausia metų daina 2010 – aisiais Rusijoje, o visą lapkričio mėnesį merginos kūryba gėrėjosi Prancūzijos klausytojai, kur Alina surengė net keliolika koncertų.

Po 2008 – ųjų debiutinio albumo „Laukinis šuo dingo“ sėkmės, 2010 – ųjų vasarą pasirodė antrasis, anot pačios Alinos, šiek tiek kitoks, „gerokai skausmingesnis, bet ir taiklesnis“ albumas – „Mutabor“, kuriuo lyg pasakos slaptažodžiu atrakinamas dainininkės sielos pasaulis. „Šis albumas yra virsmas“ – patvirtina Alina klausytojų pastebėjimus, kad jos kūryba tapo kitokia - brandesnė, kartais dramatiškesnė.
Koncerte Kaune klausytojai vėl turės galimybę išgirsti naujas, bei jau gerai žinomas Alinos Orlovos dainas, lydimas pianino garsų, o kūrinių skambesį praturtins gitaristas ir violančelistas.

Kada: gegužės 4 d. 19 val.
Kur: Ryšių istorijos muziejaus salė, Kaunas
Bilietai visose TIKETA kasose

1
Meniu
įdėti sukurti priminimą
sąrašas sugrįžti į temų sąrašą
Statistika
Viso žinučių 1 iš 1
Viso pamatė 2719
Dabar prisijungę
Įdomybės
Pirmą kartą šiais metais yra surengtas metų autoriteto rinkimo konkursas. Šiame konkurse dalyvavo visi emusic.lt projekto nariai turintys autoriteto statusą.
daugiau
Reklama
line
© 2002-2017 emusic.lt - visos kūrinių autorinės teisės priklauso kūrinių autoriams!